Csábítás Videók - Csajozás videó oktatás. Csajozás

ÁSZF - Jogi nyilatkozat

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a CsabitasVideok.hu engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Biztonság
A CsabitasVideok.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Üzemeltetés
A CsabitasVideok.hu igyekszik szolgáltatását napi 24 órában rendelkezésre bocsátani, de a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben a CsabitasVideok.hu előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat.

A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A CsabitasVideok.hu mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

Adatvédelmi nyilatkozat
A CsabitasVideok.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A CsabitasVideok.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló törvények előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználók adataidat kezelni és nyilván tartani. További információ: adatvédelmi tájékoztató

A CsabitasVideok.hu oldalon található tartalmakat a CsabitasVideok.hu saját csapata írja, készíti, nyilvános weboldalakról, vagy az info@csabitasvideok.hu e-mail címre az olvasók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, kérésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.
A CsabitasVideok.hu semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen, anyagi vagy erkölcsi károkért. Felhasználó hozzájárul, hogy adatait a CsabitasVideok.hu harmadik félnek kiadhassa.
A CsabitasVideok.hu honlap látogatói, regisztrált tagjai, partneroldalai elfogadják, hogy az oldalon lévő különböző nyereménysorsolások közjegyző jelenléte nélkül történnek, és azokkal kapcsolatban semmiféle reklamációnak helye nincs. A nyertesek neveit és egyéb személyes adatait természetesen titkosan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
A regisztráció ingyenes. Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatait és az általa regisztrált weboldalak adatait a CsabitasVideok.hu külön figyelmeztetés nélkül módosíthatja, illetve törölheti, felhasználót a partnerprogramból bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül kizárhatja. Továbbá, a CsabitasVideok.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrált tagjainak a regisztrációkor megadott e-mail címére tartalmi megkötés nélkül leveleket (e-mail-eket) küldjön.
A CsabitasVideok.hu weboldal nem folytat semmiféle kereskedelmi tevékenységet. Célja csupán ingyenes információk nyújtása más cégek termékeiről, szolgáltatásairól, illetve az adott cégektől való megrendelések egyszerüsítése. A CsabitasVideok.hu természetesen nem vállal, és nem is tud felelősséget vállalni a hirdetett cégek termékeiért, és szolgáltatásaiért.
A 101 Csábítási Technika DVD sorozat kiadója és forgalmazója: Tudásguru Kft., Címe: 1063, Budapest, Színyei Merse u. 10. Ez a weboldal ezen cég reklámfelülete.

A CsabitasVideok.hu weboldal olyan tartalmat és információkat tartalmaz, amelyek megtekintése 18 évnél fiatalabbak számára nem ajánlott, ezért a weboldal látogatása csak 18 évnél idősebbek számára megengedett.

Adatok felhasználásának felfüggesztése:
Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait a CsabitasVideok.hu többé ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet. A CsabitasVideok.hu ilyen esetekben lehetőségei szerint azonnal eljár, és Felhasználó irányába megszüntet minden további kapcsolatfelvételt.

A CsabitasVideok.hu fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.
A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.

Videósorozat a csajozásról
Copyright © 2014-2023, www.CsabitasVideok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info (kukac) csabitasvideok (pont) hu

Főoldal | Partnerprogram - Affiliate | Linkcsere ajánlat | PartneroldalakEz a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)