Csábítás Videók - Csajozás videó oktatás. Csajozás

Neked is van honlapod?
Hirdesd nálunk, most teljesen ingyenesen!

Szívesen hirdetnénk a Te honlapodat is Partneroldalaink menüpontunk alatt, hogy látogatóink oda is ellátogassanak, és megnézhessék, böngészhessék honlapodat.

A honlapok tulajdonosait, webmestereit, szerkesztőit ezen kívül értékes nyereményekkel és egy különleges versennyel várjuk.

Érdemes igénybe venni ezt a lehetőséget, mert:
csajokFolyamatosan, és teljesen ingyenesen hirdetjük weboldaladat!
csajokMinden év végén kisorsolunk valakit, aki 20.000 forintot, és egy 101 csábítási technikák DVD sorozatot nyer!
csajokMinden hét hétfőjén sorsolunk valakit, akit azon a héten kiemelt hirdetési felületen hirdetünk!

Mindezekért cserébe csupán egyetlen dolgot kérünk tőled: Te is hirdess minket oldaladon! Ez neked semmibe sem kerül, csak egy linket, bannert, vagy valamilyen más hirdetési felületet kell elhelyezned weboldaladon!
Kattints ide, és jelentkezz partneroldalunknak még most!

A legszebb az egészben, hogy a fenti sorsolások nem teljesen véletlenszerűek, hanem annál nagyobb esélyed van nyerni, minél több ember látogatott el tőled honlapunkra.

Hogyan is működik ez?
Amikor partneroldalunkká válsz, kapsz tőlünk egy egyedi azonosító számot, ami alapján meg tudjuk állapítani, melyik látogató jött hozzánk a te weboldaladról.
Mindig, amikor valaki az oldaladon a hirdetésünkre kattint, egy program automatikusan levizsgálja (IP cím és cookie alapján), hogy járt-e már nálunk az illető az elmúlt egy hónapban. Ha még nem járt, akkor a nevedhez beír +1 látogatót.

Minél több ilyen ember jött át tőled a honlapunkra, minden sorsolásnál annyival nagyobb esélyed lesz a nyerésre!

Példa: Van három partner oldalunk. Egy adott hónapban A weboldalról 100, B weboldalról 300, C weboldalról pedig 600 látogató érkezett hozzánk. Az e havi sorsolásnál tehát A weboldalnak 10% esélye, B weboldalnak 30% esélye, C weboldalnak pedig 60% esélye lesz a nyerésre!

A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdetsz minket, minél több ember kattint rá nálad a hirdetésünkre, annál nagyobb esélyed lesz nyerni!

Jelentkezz partneroldalunknak még most!


Keresztneved:
E-mail címed:
Weboldalad címe:http://
Weboldalad neve:
Weboldalad rövid leírása, ismertetése (max. 250 karakter):
Egyéb kérdés, közlendő:

Ha bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk
a info@csabitasvideok.hu e-mail címre is!
Videósorozat a csajozásról
Copyright © 2014-2017, www.CsabitasVideok.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | E-mail: info (kukac) csabitasvideok (pont) hu

Főoldal | Partnerprogram - Affiliate | Linkcsere ajánlat | Partneroldalak